back box back box
 

Zoek op reiscode

 
back box back box
back box back box
 

Zoek op land

 
back box back box
back box back box
 


Thomas Braun signeerde op de Stelvio

Wij hadden Thomas Braun, de schrijver van het boek Ga toch fietsen! uitgenodigd om in onze stand zijn boek te signeren. Niet op een krukje aan een bureau, maar op onze Tacx-trainer, terwijl hij de Stelvio nog eens zou beklimmen. Want we wilden hem met eigen ogen eens in actie zien.

Ga toch fietsen! is een autobiografisch verhaal van een man die ongezond at, dronk en te veel rookte, maar op een dag tot het inzicht komt, dat hij op deze manier niet het leven leeft dat hij wil. Hij stopt met zijn ongezonde leefstijl en besluit te gaan fietsen met als doel: de Stelvio beklimmen. In het verhaal dat volgt beschrijft hij het proces van een futloze veertiger naar een afgetrainde wielrenner.

Zaterdag 14 oktober stapte hij bij ons op de fiets. Terwijl hij er vrolijk op los signeerde reed hij de Stelvio in 1 uur en 37 minuten. Hebt u het gemist en bent u nieuwsgierig naar Thomas Braun? Lees dan meer op zijn website over zijn fascinerende levensverhaal: www.thomasbraun.nl

Verder zette Steven Krul de snelste tijd neer bij onze klimtijdrit. In twee minuten en zeven seconden bedwong hij de Cauberg. Met deze presatie won Steven een set wielerkleding van Cycletours.


 
back box back box