back box back box
 

Zoek op reiscode

 
back box back box
back box back box
 

Zoek op land

 
back box back box
back box back box
 
Zoeken van uw vakantie op onze website

Er zijn verschillende manieren waarop u op onze website kunt zoeken naar uw fietsvakantie. Hieronder ziet u een overzicht van de zoekmogelijkheden op www.cycletours.nl.


Zoeken in de zoekmachine
In de zoekmachine kunt u uw eigen selectie maken wat betreft een reis. Selecteer de onderdelen naar keuze, klik op ‘Zoek’ en er verschijnt een voor u op maat gemaakte selectie aan reizen. Bent u geïnteresseerd in een lichte kampeervakantie in Frankrijk? U selecteert deze opties in de zoekmachine en alle lichte kampeerreizen in Frankrijk worden getoond. Ongeacht bijvoorbeeld fietsniveau. U kunt deze selectie vervolgens sorteren op bijvoorbeeld prijs. U vindt de zoekmachine links op de
homepagina bij ‘Zoek uw fietsreis’.
Zoeken op reiscode

Heeft u al een reis in gedachte? Wellicht heeft u een reis in onze brochure gezien? Bij de titels van de reizen hebben we drie-letterige reiscodes geplaatst. Typ uw reiscode in en vind alle informatie.

Zoeken op land
Weet u naar welk land of welke regio u op fietsvakantie wilt maar weet u niet welke reizen Cycletours daar heeft voor u? Geen nood. Selecteer het land en vervolgens regio van uw keuze. 

Hier vindt u alle reizen binnen uw zoek selectie.
U vindt hier tevens interessante informatie over de gebieden.

Zoeken in onze vier labels
U kunt ook gebruik maken van het zoekwerk en de selecties die wij al voor u hebben gedaan. Bovenaan de homepagina ziet u onze vier titels 'Families', 'Levensgenieters', 'Globetrotters' en 'Renners'. Bij deze onderverdeling hebben wij een selectie gemaakt voor een bepaald soort fietser. Vakanties voor gezinnen, voor de recreatieve fietser, voor de iets sportievere fietser en voor de echte wielrenner. Dit ziet u in onze brochure terug. Meer informatie over
deze titels. We houden hierbij rekening met de verschillende fietsniveaus. Bent u een zeer sportieve fietser? Klik dan op 'Renners' en alle (soorten) reizen die voor u interessant zijn worden getoond.
 
back box back box