back box back box
 

Zoek op reiscode

 
back box back box
back box back box
 

Zoek op land

 
back box back box
back box back box
 

Onze mensen

In meer dan dertig jaar hebben zich veel mensen bij onze missie aangesloten. We verzorgen
inmiddels tweehonderd vijftig verschillende vakanties op zes continenten en leveren bovendien maatwerk. Elk jaar fietsen duizenden fietsliefhebbers met ons over de hele wereld, die gezamenlijk zo’n 8 miljoen kilometer afleggen. Dat is tweehonderd keer de wereld rond. Elk jaar, 70% van onze klanten is na zijn eerste fietsvakantie nog een keer met ons meegegaan en 35% ging zelfs vaker. En onze medewerkers zijn zo met onze manier van vakantie organiseren verbonden, dat de meesten van ons al meer dan tien jaar in dienst zijn.

Wij zijn allemaal Cycletours. En wij gaan allemaal voor een vakantie die helemaal oplaadt. Maar iedereen heeft wel zijn eigen reden. Zo gaat de een voor een zorgeloze en tijdloze vakantie, een rustige verkenning die ruimte biedt voor spontane acties op verrassende plaatsen, carpe diem. Anderen gaan voor sportieve prestaties in uitdagende berggebieden; voor een gevoel van kracht bovenaan een col of aan het einde van een lange rit. Sommigen gaan voor het gevoel van vrijheid en het contact met de wereld waardoor hij reist. En ouders willen hun kinderen zien genieten, van een afstandje, zodat ze zelf ook vakantie kunnen vieren. Onze vakanties worden georganiseerd vanuit verschillende motivaties. Voor elk wat wils.

Onze medewerkers over fietsen...
“Wat echt genieten is? Rustig fietsen in een zomers land over de glooiende heuvels, langs zonnebloemen en wijnvelden. En een pittoresk terrasje, dat olijven bij de wijn serveert.”
-
Levensgenieter

“Voor mij is reizen: vrijheid, verkenning en avontuur. En daarvoor ga ik met de fiets. Want alleen zo voel ik het landschap alom, maak ik snel contact met de locals en met mezelf.”
-
Globetrotter

“Als de wielerklassiekers beginnen, gaat het bij mij weer kriebelen. Dan spring ik weer dagelijks op de fiets. Mijn vakanties zijn voor het echte werk, in de bergen: cols en kilometers scoren.”
-
Renner

“Als mijn kids plezier hebben, dan heb ik dat ook. En als ik zie hoe ze zich met hun vriendjes vermaken, kan ik gerust mijn eigen dingen doen. Zij vakantie, ik ook vakantie.”
- Vader van twee kinderen Families 
back box back box