back box back box
 

Zoek op reiscode

 
back box back box
back box back box
 

Zoek op land

 
back box back box
back box back box
 
Met de trein
Cycletours werkt samen met een specialist die de treinreis reserveert in de systemen van de verschillende nationale spoorwegen, waaronder de SNCF in Frankrijk. Op die manier koopt u de treintickets altijd tegen een voordelig tarief en zijn vrijwel alle bestemmingen te reserveren.

Boeken
Treinreizen kunnen vaak pas twee tot drie maanden voor vertrek ingeboekt worden. Daarom raden we voorboekingen aan. Alle data worden voor u in de gaten gehouden en op het vroegst mogelijke moment wordt uw reservering ingeboekt. Zodra de reis is ingeboekt krijgt u bericht van ons.

Fiets mee in de trein
Denkt u erom dat in een aantal treinen (Thalys, TGV) geen fietsvervoer mogelijk is. U zal dus een fiets moeten huren in dit geval. Op enkele trajecten kunnen wij uw treinreis wel met eigen fiets boeken.

Groepsreizen per trein
Voor groepsreizen per trein geven wij tickets af vanaf Amsterdam CS. Uiteraard bent u vrij om in te stappen op een later station op het traject in Nederland. Het vervoersbewijs naar Amsterdam CS of later station moet u zelf kopen.

Eenmaal aangekomen op het station, dient u op eigen gelegenheid naar de bestemming reizen. In sommige gevallen is het mogelijk contact op te nemen met de reisbegeleiding ter plaatse.


Aanvullende informatie
Cycletours is niet aansprakelijk voor (financiële) gevolgen ontstaan door vertragingen, gemiste aansluitingen en stakingen. Wij adviseren in dergelijke gevallen onmiddellijk de hoofdconducteur of perronopzichter in te schakelen voor een oplossing.
 

Cycletours

 
 
back box back box