Fietsvakantie Nieuws

Eerste fietsbus seizoen onderweg

Cycletours fietsvakanties vertrek van de fietsbus Amsterdam SloterdijkOm 12.58 uur is op 26 mei op Station Sloterdijk de eerste fietsbus van het seizoen vertrokken. De rit gaat naar de stopplekken Suze-la-Rousse, Avignon en Arles in de Provence, Frankrijk.
Klik hier voor de mogelijkheden om zelf in de bus mee te gaan

Dopperactie

Fietsvakantoe Cycletours Sawadee DopperactieHeb jij al last van fietskriebels, maar twijfel je nog of je dit jaar fietsend de wereld wilt gaan verkennen? Twijfel dan niet langer, want wie vóór 1 april 2017 een Cycletours fietsvakantie boekt bij Sawadee, krijgt een handige, duurzame Dopper waterfles cadeau!

Al 15 kampeerreizen hebben vertrekgarantie

Leer verder…

Wat zijn paradores?

thumb-smpParadores zijn van oorsprong Spaanse staatshotels met als doel zowel het toerisme te bevorderen als het Spaanse erfgoed in ere te houden. De 90 hotels zijn veelal ondergebracht in kastelen, kloosters en haciënda’s. De vaak prachtig gelegen historische gebouwen kregen zo een tweede leven en u heeft, sinds 1928, de kans om in unieke accommodaties en op schitterende locaties te verblijven.
Dit seizen kunt u fietsen van Paradore naar Paradore in het achterland van Madrid. Een unieke fietsvakantie op niveau.

Lees verder ….

 

Trainen in februari & maart

thumb-pcsBegin het seizoen met een vliegende start door één van de zonnige individuele trektochten voor Renners te reserveren. In februari & maart kunt u kiezen uit een 3-tal fietsreizen in Portugal & Spanje, die bijna iedere dag kunnen starten:

Fiets in het spoor van de profs de Ronde van de Algarve.
Trainen in de achtertuin van Bauke Mollema Costa Blanca & Sierra de Aitana
Fietsvakantie met stedentrip fietsen van Alicante naar Valencia

Fietsvakantie Cycladen vernieuwd

thumb-gci

Onze individuele fietsvakantie op de Cycladen is vernieuwd. Het is een gelukt om, zonder prijsverhoging, de fietsreis een dag langer te maken en te eindigen op Santorini i.p.v. Rhodos. Het voordeel is dat u meer tijd heeft om de 5 verschillende eilanden te verkennen en minder tijd aan het varen bent. Uiteraard kunnen
wij de gecombineerd retour Rhodos en heen en Santorini terug ook voor u regelen.

Lees verder…

Groepsreizen Levensgenieters 2017, 6 nieuwe reizen


thumb-srpDe groepsreizen voor levensgenieters 2017 zijn volledig.
Het programma is uitgebreid met een 6-tal nieuwe fietsvakanties.
Klik hier voor het totaal aanbod.

Fietsvakanties Renners 2017, 10 nieuwe reizen

thumb_naaHet programma Renners 2017 is volledig gepubliceerd op deze website. De individuele reizen zijn met een 3-tal nieuwe rondreizen en 7 nieuwe groepsreizen compleet.

Individueel reizen 2017

Groepreizen 2017

Fietsen met kinderen 2017, 4 nieuwe reizen

Fietsvakanties met kinderen 2017Het programma fietsen met kinderen groepsreizen 2017 is helemaal klaar. Er zijn 4 nieuwe reizen bijgekomen in Denemarken, Frankrijk Spanje en Slovenië. Voor zowel de kleintjes, de groep vanaf 7 jaar, als voor de kinderen vanaf 12 jaar is daar mee het aanbod uitgebreid. Er is dus volop keuze, maar de ervaring leert, dat het raadzaam is tijdig te boeken, omdat. vanwege de schoolvakanties de periode, waarin deze reizen uitgevoerd worden relatief kort is.

Lees verder…

Reisevenement zondag 27 november


Ben je bezig met de reisplannen voor 2017 of vind je het leuk ons in levenden lijve te ontmoeten?
Kom dan zondag 27 november naar het reisevenement. Laat je door onze reisexperts informeren over onze unieke groepsreizen en onze nieuwe fietsvakanties in 2017!  Het evenement is in DeFabrique in Utrecht. Een karakteristieke oude mengvoederfabriek, omgebouwd tot een unieke locatie.

Lees verder…

Pedaleren in de Provence


Journalist Henk Hanssen heeft deze zomer deelgenomen aan ons familieavontuur in de Provence. Zijn ervaringen zijn te lezen en te zien in het volgende artikel.

Fietsbussen 2017, 8 nieuwe bestemmingen


Cycletours fietsbussen 2017De fietsbussen 2017 zijn bekend en boekbaar. Naast klassieke bestemmingen als o.a. de Provence, Dordogne & Toscane zijn er 8 nieuwe uitstapplaatsen bijgekomen:

Frankrijk: Saumur  Loire | Saint Nazaire, Atlantische Kust | Cahors, Vallei van de Lot | Saint Antonin Noble Val, Tarn-et-Garonne | Sisteron, Alpen

Slovenië | Bled

Spanje |  Haro, Rioja | Burgos, Castillië

Voor het complete aanbod lees verder