Fietsvakanties met kinderen

Fietsvakanties met kinderen in Europa

In 2019 zijn deze fietsreizen nieuw in ons aanbod met de vertrouwde services en kwaliteit. Deze fietsvakanties met kinderen kenmerken zich door regelmatig een rustdag en tijd voor ontspanning, natuur of kinderactiviteiten. Uiteraard zijn deze fietsvakanties voor families zo samengesteld dat de bestemmingen en programma’s hier gelegenheid voor geven. Er is altijd iets te zien, ontdekken of te proeven tijdens deze fietsreizen.

Fietsvakanties voor families groep of individueel

Fietsen in Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk en Spanje maken onderdeel van onze fietsvakanties. U kunt kiezen uit verblijf op campings of, in appartementen in hotels en groep of individueel. Alle groepsreizen kunt u boeken met vlucht of u kunt de fietsbus erbij boeken. Voor de individuele reizen kunt kiezen vaak kiezen uit eigen vervoer, trein of vliegtuig. Bel of mail ons voor de exacte reisschema’s en prijzen. Uiteraard kunnen we daarbij rekening houden met uw wensen en woonplaats.

 

Fietsvakantie met kinderen CycletoursGroepsreizen
Deze selectie van groepsreizen zijn de mooiste fietsvakanties in Europa. Ook in 2019 zijn deze fietsreizen weer onderdeel van ons aanbod met de vertrouwde services, reisbegeleiders en kwaliteit, maar te boeken zijn deze fietsreizen bij onze partner Sawadee (mail: info@sawadee.nl of bel 020-4202220).

fietsvakanties-met-kinderen-individueelIndividuele reizen
Deze selectie van individuele fietsvakanties met kinderen van Cycletours zijn de mooiste fietsreizen in Europa. Ook in 2019 zijn deze individuele fietsvakanties weer onderdeel van ons aanbod met de vertrouwde services en kwaliteit. Ons aanbod van individuele fietsvakanties met kinderen in Europa wordt de komende weken uitgebreid met nieuwe reizen.