Fietsvakanties over cols uit de Tour de France, Giro en Vuelta

Fietsvakanties over cols uit de Tour de France, Giro en VueltaFietsvakanties in de Alpen, Pyreneeën en Dolomieten

Fietsvakanties in de bergen in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Slovenië, Spanje en Zwitserland voor liefhebbers op de racefiets maken ook in 2018 onderdeel uit van het aanbod fietsreizen van Cycletours. Beroemde cols uit de Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta en andere beroemde wielerklassiekers vormen de basis voor deze mooiste fietsvakanties in Europa. U kunt zelf bepalen of u wilt fietsen met uw eigen reisgezelschap of kiest voor een groepsreis. U verblijft in hotels of fietst van camping naar camping. Als u de bergen in Europa niet hoog genoeg vindt, kunt u ook kiezen voor ons fietsavontuur in de Andes. Als dit niet ver genoeg gaat, kunt u één keer per jaar kiezen voor een fietsvakantie aan de andere kant van de wereld in Nieuw-Zeeland.

GroepsreizenFietsvakanties over cols uit de Tour de France, Giro en Vuelta 2

Deze selectie van groepsreizen voor renners zijn de mooiste fietsvakanties in Europa. Ook in 2018 zijn deze fietsreizen weer onderdeel van ons aanbod met de vertrouwde services, reisbegeleiders en kwaliteit.

Individuele reizenFietsvakanties over cols uit de Tour de France, Giro en Vuelta 3

Deze selectie van individuele reizen zijn de mooiste fietsvakanties in Europa. Ook in 2018 zijn deze fietsreizen weer onderdeel van ons aanbod met de vertrouwde services en kwaliteit.