Fietsbussen Cycletours 2020

Fietsbussen 2019 kaart Cycletours

klik op kaart

Fietsbussen Cycletours 2020 van april tot en met september in 7 landen

De fietsbussen van Cycletours in 2020 bieden de mogelijkheid om met uw eigen fiets comfortabel, veilig en milieubewust te reizen naar het startpunt van uw fietsvakantie. De hele zomer rijden Royal Classbussen elke week naar de mooiste fietsgebieden van Europa. U kunt een enkele reis of een retour boeken. Door het combineren van verschillende op- en uitstapplaatsen en fietsroutes kunt u zelf uw eigen Tour d’Europe samenstellen. Per busroute kunt u vinden op welke lange afstandsroutes en subroutes de verschillende bussen aansluiten. Fietsbussen Cycletours 2020 zorgen voor onbegrensde mogelijkheden.

Klik hier om de algemene busvoorwaarden te lezen.

Nieuw! Fietsbus Duitsland

Fietsbus Frankrijk

Door het fijnmazige netwerk van secundaire wegen, vele overnachtingsmogelijkheden, zonnige weer, geweldige natuur en rijke cultuur is dit het fietsland bij uitstek voor iedereen van 0 tot 80 jaar en van e-bike tot en met racefiets. Voor Cycletours de reden om meer dan 20 op- en uitstapplaatsen aan te bieden. Hierdoor is het mogelijk om op de fiets verschillende regio’s te ontdekken als de Loire, Bourgogne, Jura, Ardèche, Gers, Aveyron, Cévennen, Languedoc, Provence, Alpen, Pyreneeën etc. Per bus kunt u vinden op welke langeafstandsroutes en subroutes de verschillende bussen aansluiten of in welke regio’s u vanuit de uitstapplaatsen uw eigen route kunt samenstellen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Fietsbus Italië

Een reis in de geschiedenis. Zo kun je deze oude, nieuwe bestemming in Italië wel noemen. Of je nou naar het culturele centrum van Italië, Toscane, of naar het Groene Hart Umbrië gaat, overal struikel je over meer dan 30 eeuwen geschiedenis en beschaving. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van de schoonheid en het rijke verleden van Siena, San Gimignano of Florence. Bezoek de H. Franciscus in Assisi. Aangezien alle wegen naar Rome leiden, kunt u deze eeuwenoude route ook gaan fietsen of de uitdaging zoeken in het groene landschap van de Apennijnen.

Fietsbus Oostenrijk

Vanuit Villach of Bregenz kan elke fietser goed uit de voeten. Bregenz ligt aan de Bodensee met Duitsland en Zwitserland op fietsafstand. Vanuit Villach naar het oosten toe naar Karinthië, een prima bestemming voor de toeristische fietser. Dit relatief vlakke gebied kent vele fietsmogelijkheden, goede verbindingen en fietspaden als bijvoorbeeld de Drauradweg. U fietst langs vele meren door oorspronkelijke dorpjes en barokke stadjes. Omringd door bergketens kent deze streek een microklimaat met aangenaam weer. Gaat u vanuit Villach in zuidwestelijke richting dan komt u in het paradijs voor de “echte klimmers”. Alle beroemde toppen en passen van de Alpen en de Dolomieten liggen binnen bereik. Vanuit Nauders ligt onder andere de imposante Passo dello Stelvio/Stilfserjoch.

Fietsbus Slovenië

Slovenië trekt de laatste jaren meer en meer Nederlanders. Geweldig klimaat, glooiend landschap, goede keuken en een kraakheldere zee vormen de aantrekkingskracht van deze bestemming. U kunt de kust en de ongerepte eilanden gaan ontdekken of het binnenland, dat zo sterk zijn eigen karakter heeft behouden. Er zijn vele mogelijkheden. Of kiest u liever voor de uitdaging naar de overweldigende Julische Alpen. Een nog relatief onbekend bergmassief, dat er om vraagt om per fiets ontdekt te worden. Dit valt ook weer uitstekend te combineren met de bus terug vanuit Oostenrijk. Of ontdek de Karawanken het langste Massief van Europa

Fietsbus Spanje

De uitersten van het noorden van het land zijn de eindbestemming van drie buslijnen. In het westen stopt de bus in Pamplona. en Burgos. U kunt deze plaatsen gebruiken als beginpunt van een tocht naar Santiago de Compostella of de Picos de Europa. Een verkenning van de wijnstreek Rioja of het onverwacht mooie Navarra is ook een idee. Of kiest u er toch voor om van de Atlantische Kust te fietsen naar de Middellandse Zee door twee bussen te combineren? In het oosten is Catalonië de bestemming. Het kan het eindpunt zijn van uw fietstocht vanuit Nederland of Frankrijk. U kunt hier vandaan ook gaan fietsen naar Andalusië. De keus is aan u.

Nieuw! Fietsbus Tsjechië

Fietsbus Zweden

In 2020 biedt Cycletours de mogelijkheid te gaan fietsen in Zweden. In het land kun je door het hele land gebruik maken van een uitgebreid netwerk van goed bewegwijzerde fietspaden voor een prachtige fietsvakanties. Het klimaat is milder dan in Noorwegen, minder regen, en vergelijkbaar met het klimaat in Denemarken. De fietsroutes in Zweden zijn verdeeld in zwarte voor regionale fietsroutes, groene voor landelijke fietsroutes en blauwe voor plaatselijke routes. U kunt uiteraard ook kiezen om vanuit Nederland de North Sea Cycle route te gaan fietsen naar Göteborg.

Boeken Algemene voorwaarden fietsbus

Fietsbussen Cycletours 2019